Vraag & antwoord

Vragen aan de ondernemers:

Wie zijn jullie?

Wij zijn startende ondernemers die barsten van de energie en ideeën. We willen graag met partnerschap aan de slag, waarbij de ene ondernemer vooral de focus legt op de dagelijkse activiteiten van de supermarkt en aanspreekpunt voor de buurt en de ander vooral aan de slag gaat met de administratie en financiële zaken. 

Binnenkort komen de ondernemers met naam & foto op de website. In verband met huidige arbeidscontract blijven de ondernemers nog even anoniem.

Waarom vinden jullie het belangrijk om de wijk te betrekken?

Door middel van een buurtonderzoek hebben wij gemerkt dat er een supermarkt ontzettend gemist wordt door de wijk. Niet alleen voor de vergeten boodschappen, maar ook als een centrale plek waar de buurt bijeenkomt. Poelgeest is een hechte wijk waar veel buurtbewoners elkaar kennen. Het zou ons top lijken om de buurtbewoners te betrekken bij de onderneming zodat we ook de supermarkt gericht is op de wijk en de behoeftes van de week. 

Wat is in grote lijnen het plan?​

Ons plan is om een groene Nederlandse supermarkt te openen in de wijk Poelgeest. Onze focus zal vooral liggen op verse producten, bakkerij en daarnaast ook kant-en-klare maaltijden. Ook zullen we uiteraard ook de producten in ons assortiment hebben die te verwachten zijn bij een Nederlandse buurtsupermarkt.

Planning

Eind Mei 2021 willen we graag openen. Er zijn nog een aantal punten, waaronder financiering, waar we hard aan werken om deze tijdlijn te kunnen realiseren. 

Locatie

Het huidige plan heeft betrekking op de roze ruimte (Jenergy 2). Dat is geen grote ruimte, maar dat is waar deze ondernemers een kans zien. Wij hopen op zeer korte termijn het schappenplan te kunnen delen. Dan wordt het concept duidelijk.

Heb je een vraag?

Stuur je vragen in via het contactformulier. Wij zullen de Vraag & Antwoord zoveel mogelijk uitbreiden en proberen vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Laatste kans?

Grote supermarkten hebben onderzoek gedaan naar de locatie van de Superrr. Uit onderzoek is gebleken dat zonder subsidie (of andere bijzondere constructie) het uitbaten van een rendabele supermarkt niet mogelijk is.

Maar als wij samenwerken én de ondernemers helpen met hun financiering én natuurlijk door er boodschappen te doen, dan gaat dit lukken!

Wil je meedoen, of meedenken? Laat het weten via het contactformulier.

Prachtig Poelgeest